Despre noi

S.C HAGHE S.R.L a luat ființă în anul 1991, iar începând cu anul 2007 a obținut certificarea Sistemului de management al calității conform Standardului SR EN ISO 9001. Societatea este specializată in domeniul confecționării de mobilă din lemn si pal melaminat; confecții metalice.

Ne propunem să satisfacem cel mai bine cerințele și așteptările clienților nostri, prin asigurarea unei game diversificate de produse și servicii. Dorim să oferim cea mai bună calitate pentru prețul plătit.

Suntem conștienți de faptul că satisfacția cerințelor clienților nostri este generată în primul rând de calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. Din această perspectivă respectăm reglementările legale privind calitatea in toate domeniile de activitate ale societății.

Rezultatele economice ale societății sunt generate atât de performanța tehnologică a echipamentelor, cât și de performanța angajaților. De aceea punem permanent accentul pe achiziționarea de echipamente moderne și performante, cât și pe instruirea continuă a angajaților.

Orice produs sau serviciu prestate de firma noastră are la bază rezulatele analizei profilului beneficiarilor săi, a cerințelor și așteptărilor acestora.

Dacă ne contactați, veți găsi suficiente informații pentru a putea face o alegere corectă a produsului care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Societatea noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienților nostri actuali și suntem siguri că și dumneavoastră veți fi mulțumit de serviciile noastre.

Scroll to Top