Despre noi

S.C HAGHE S.R.L a luat ființă în anul 1991, iar începând cu anul 2007 a obținut certificarea sistemului de management al calității conform standardului SR EN ISO 9001. Societatea este specializată în domeniul producerii de mobilier din lemn, pal melaminat și a confecțiilor metalice.

Ne propunem să satisfacem cerințele și așteptările clienților nostri la un nivel cât mai ridicat prin asigurarea unei game diversificate de produse și servicii. Dorim să oferim cea mai bună calitate pentru prețul plătit.

Suntem conștienți de faptul că satisfacția cerințelor clienților noștri este generată în primul rând de calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. Din această perspectivă respectăm reglementările legale privind calitatea în toate domeniile de activitate ale societății.

Rezultatele economice ale societății sunt generate atât de performanța tehnologică a echipamentelor, cât și de performanța angajaților. De aceea punem permanent accentul pe achiziționarea de echipamente moderne și performante și pe instruirea continuă a angajaților.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastră are la bază rezulatele analizei profilului beneficiarilor săi.

Contactați-ne și veți găsi suficiente informații pentru a putea face o alegere corectă a produsului care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Societatea noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienților noștri actuali și suntem siguri că și dumneavoastră veți fi mulțumit de serviciile noastre.

Scroll to Top